Интер

Начало Футболна среща Резултат Прогноза
29.10 - 21:45 ч. Интер - Ювентус -:- 2
28.08 - 21:45 ч. Интер - Лече отл. 1
08.05 - 16:00 ч. Интер - Фиорентина 3:1 1
30.04 - 19:00 ч. Чезена - Интер 1:2 2
16.04 - 21:45 ч. Парма - Интер 2:0 2
13.04 - 21:45 ч. Шалке - Интер 2:1 2
09.04 - 19:00 ч. Интер - Киево 2:0 1
05.04 - 21:45 ч. Интер - Шалке 04 2:5 1
02.04 - 21:45 ч. Милан - Интер 3:0 X2
20.03 - 16:00 ч. Интер - Лече 1:0 1